Как да нулирате профила си в TikTok

В крайна сметка може да ви омръзне безмилостно прелистване на каскади, домашно направени музикални видеоклипове и предизвикателства. Това сигнализира, че е крайно време да нулирате акаунта си-и не трябва да мислите два пъти за това. Винаги можете да се регистрирате, за да наваксате най -новите тенденции на TikTok.

Как да нулирате профила си в TikTok

Но преди да започнете, има едно нещо, което трябва да знаете. Първо трябва да изтриете акаунта си, преди да го нулирате.

Изтриване на акаунт в TikTok

Можете да премахнете профила си от смартфон или таблет и същите стъпки се прилагат за устройства с Android и iOS. Ето необходимите стъпки.

  1. Докоснете Аз икона в долния десен ъгъл на екрана, за да изтеглите профила си.

  2. Достъп до | Повече ▼ меню, като докоснете трите хоризонтални точки в горния десен ъгъл.

  3. Изберете Управление на моя акаунт и след това докоснете Изтриване на акаунт.

  4. Завършете процеса на проверка и натиснете Изтрий.

В този случай TikTok показва малко известие, че действието е било успешно и сте отново във видео емисията TikTok. Ако искате да се уверите, че акаунтът е изчезнал, докоснете иконата „Аз“ и ще бъдете посрещнати с бутон за регистрация.

Неща, които трябва да знаете

Изтриването на акаунт в TikTok ви пречи да получите достъп до цялото съдържание. А тези, които са направили покупки чрез приложението, няма да могат да получат възстановяване. Но има сребърна подплата.

TikTok всъщност деактивира акаунта ви за тридесет дни, след което социалната мрежа изтрива за постоянно всички данни. Тези, които се регистрират отново през периода, трябва да могат да извлекат данните. Разбира се, трябва да влезете, като използвате идентификационните данни за изтрития от вас акаунт.

Можете ли да изтриете акаунта в TikTok чрез уеб клиента?

Бързият отговор е не, не можете. TikTok ви позволява да влизате и да разглеждате социалната мрежа чрез браузър. И можете да качвате, харесвате и коментирате видеоклиповете. Но възможностите за управление на акаунта са ограничени.

Можете да влезете и да излезете, без никакви настройки, които съществуват в мобилното приложение. Предвид мобилния характер на тази социална мрежа, това не е изненадващо.

Връщане на профила ви

Ако приемем, че нулирането включва връщане на акаунта там, където е бил, когато сте започнали, продължете да влизате отново. Можете да направите това по всяко време, стига да е в рамките на тридесетдневния период. Но ако искате чист план, направете почивка за един месец, след което продължете.

  1. Изберете Влизами следвайте стъпките, които бихте предприели, за да влезете нормално в първоначалния си акаунт.

  2. След като направите това, ще видите „Повторно активиране на акаунта ми”Прозорец. Докоснете бутона „Повторно активиране“ и ще бъдете върнати в Tik Tok и профилът ви ще бъде възстановен.

Страхотното е, че TikTok ще запази всичките ви данни, включително черновите на видеоклипове, които все още не сте публикували.

Означава ли това наистина, че сте възстановили профила си?

За съжаление, не, не наистина. Нулирането само по себе си означава, че се връщате към първоначалната настройка и съдържание. Тоест акаунтът ви трябва да бъде изчистен от цялото съдържание, контакти и какво ли още не.

Влизането отново през тридесетдневния период всъщност възстановява профила ви, вместо да го нулирате. И ако искате наистина да завършите нулирането, най -добре е да изчакате тридесет дни. Но има ли друг начин да го направите?

Отново отговорът е отрицателен. Можете ръчно да премахнете цялото съдържание и контакти, но това не е точно същото като повторно изпращане. След това има опция „Превключване на акаунти“, когато влизате отново.

Можете да изберете това и да изберете различен метод за регистрация. Използвайте профила си във Facebook вместо Google или имейл например. Но тогава вие ефективно създавате нов акаунт от нулата, а не нулирате стария.

Не че това е нещо, за което трябва да подчертаете. Повечето социални мрежи нямат възможност да изчистят акаунта ви, след което да го нулират. Това се дължи на факта, че потребителите често искат да запазят всичките си данни, дори когато не са в мрежата.

Тик Ток, Тик Ток, Тик Ток

Би било наистина страхотно, ако TikTok ви позволи да нулирате всичко и да започнете отначало със същите идентификационни данни. Но няма такава опция и не можете да изберете да съхранявате данните си за по -малко от тридесет дни.

Защо искате да нулирате TikTok? Мислили ли сте да създадете нов акаунт? Дайте ни вашите два цента в секцията за коментари по -долу.