Как да изключите автоматичното подновяване и да отмените абонамента за OnlyFans

Основният проблем с OnlyFans от гледна точка на фен е, че не можете да предвидите какво съдържание ви очаква зад paywall. Недоволството от нов абонамент не е необичайно. За щастие, можете лесно да се отпишете от всеки акаунт, за да попречите на платформата да ви таксува отново.

Как да изключите автоматичното подновяване и да отмените абонамента за OnlyFans

В това ръководство ще обясним как да спрете абонамента си за OnlyFans и как да изтриете напълно акаунта си. Ще обясним и подробностите за абонаментните условия OnlyFans. Прочетете, за да разберете дали можете да получите възстановяване и какви са възможностите за отписване за феновете.

Как да отмените абонамент за OnlyFans от компютър

Отписването от акаунт на OnlyFans е доста просто - следвайте стъпките по -долу:

  1. Посетете уебсайта OnlyFans и влезте в профила си.

  2. Намерете акаунта, от който искате да се отпишете, в списъка си с абонаменти или въведете името му в полето за търсене.

  3. Намерете бутона Auto-Renew и щракнете върху него, за да го изключите.

  4. Изберете причината за отписването.

  5. Изберете дали искате просто да деактивирате повторната сметка или да деактивирате повторната сметка и да прекратите следването на акаунта.

  6. Кликнете върху „Да“.

Как да анулирате абонамент за OnlyFans от iPhone

Ако използвате iPhone за достъп до OnlyFans, следвайте инструкциите по -долу, за да се отпишете от някой:

  1. Стартирайте браузъра на телефона си и посетете сайта OnlyFans.

  2. Влезте в акаунта си.

  3. Намерете акаунта, от който искате да се отпишете.

  4. Намерете бутона за автоматично подновяване. Щракнете върху него.

  5. Изберете дали искате да деактивирате само автоматичното таксуване или да деактивирате автоматичното таксуване и незабавно да прекратите следването на акаунта.
  6. Обяснете защо искате да се отпишете от акаунта. Можете да изберете причина от предложения списък или да въведете своя собствена.

  7. Потвърдете, като кликнете върху „Отписване“.

Как да анулирате абонамент за OnlyFans от телефон с Android

Можете да се отпишете от нечие OnlyFans на Android, като изпълните стъпките по -долу:

  1. Стартирайте браузъра, който използвате за достъп до OnlyFans и посетете сайта.

  2. Влезте в акаунта си.

  3. Отворете акаунта, от който искате да се отпишете.

  4. Щракнете върху бутона Автоматично подновяване и изберете дали искате просто да деактивирате автоматичното повторно фактуриране или също да прекратите следването на акаунта.

  5. Изберете защо искате да отмените абонамента от предложените опции. Друга възможност е да въведете собствената си причина.

  6. Кликнете върху „Отписване“.

Често задавани въпроси

Когато изтриете само фенове, отменя ли абонаментите?

Да, ако изтриете акаунт в OnlyFans, всички ваши абонаменти ще бъдат анулирани незабавно. Всички други данни също ще бъдат премахнати от платформата. Ето как можете да изтриете акаунт в OnlyFans:

1. Отворете OnlyFans в браузъра и влезте в акаунта си.

2. Щракнете върху снимката на профила си в горния десен ъгъл на екрана.

3. Придвижете се до Настройки.

4. Щракнете върху името на акаунта си в горната част на менюто.

5. Превъртете надолу до края и изберете „Изтриване на акаунт“.

6. Потвърдете, че не сте робот, като въведете кода от картината.

7. Потвърдете действието, като кликнете върху „Да, Изтрий“.

Мога ли да получа възстановяване на сумата, ако съм забравил да анулирам в OnlyFans?

Не, OnlyFans никога не възстановява суми за абонаменти, дори ако забравите да го анулирате. Но какво ще стане, ако съдържанието не отговаря на описанието или нарушава правилата на OnlyFans по друг начин? Дори и тогава платформата няма да ви възстанови сумата.

Това може да изглежда несправедливо, но всички транзакции, направени от фенове, са част от споразумение между фен и създател. Платформата съхранява само съдържание и улеснява транзакциите, но не участва в споразумението. С други думи, единственият начин да получите възстановяване от OnlyFans е да се свържете директно със създателя или да разрешите конфликта в съда.

Каква е разликата между деактивирането на повторно фактуриране и прекратяването на следенето?

Когато се опитвате да анулирате абонамент за OnlyFans, платформата ви дава две възможности. Можете или да деактивирате автоматичното повторно фактуриране, или да го деактивирате и да прекратите следването на акаунта. Ако изберете първия, абонаментът ви ще продължи до следващия ден за фактуриране.

До този ден имате достъп до всяко съдържание на създателя. След това губите достъп. Ако изберете второто, вашият абонамент ще бъде анулиран незабавно и вече няма да можете да виждате съдържанието на създателя.

Защо OnlyFans искат причината за отписване?

Много потребители се объркват защо OnlyFans събира данни относно причините за отписването. Искането на платформата е предимно за целите на анализ на данни и мониторинг на срочните нарушения. Вашият отговор няма да ви засегне по никакъв начин.

Помислете два пъти, преди да се абонирате

Сега, когато знаете как да се отпишете от акаунт в OnlyFans, можете да бъдете сигурни, че няма да бъдете таксувани отново, когато го направите. Бъдете внимателни, когато се абонирате за нови създатели в платформата, за да избегнете измами. Получаването на възстановяване не е невъзможно, но процесът е много по -сложен, отколкото на повечето други платформи. Сумата вероятно няма да струва вашето време и усилия.

Какво е вашето мнение за политиката за възстановяване на OnlyFans? Споделете вашите мисли в секцията за коментари по -долу.